Google Ads

Med Google Ads får du muligheden for at få fat på dine kunder, når de søger efter specifikke søgeord eller sætninger. Google Ads sker via tekstannoncer og søgeordsannoncer, det er med til at give dig muligheden for at udvide dine salgskanaler.

Med tekstannoncer og søgeordsannoncer omdirigeres relevant trafik til din side, dette er i dag et hovedelement i en god markedsføringsstrategi. Vi hjælper dig med at skabe annoncer som differentierer sig fra dine konkurrenter.

Formålet med Google Ads

Formålet med Google Ads er at give forbrugeren relevante annoncer i form af tekstannoncer og søgeordsannoncer. Googles søgemaskine bygger nemlig på brugernes søgeadfærd ud fra relevant data, det betyder at den prøver at skabe det mest relevante indhold på baggrund af deres søgning. Derfor skal dine tekstannoncer og søgeordsannoncer være værdiskabende samt matche din målgruppes søgeadfærd.

Effektive tekstannoncer og søgeordsannoncer skræddersyes ved hjælp af en dybdegående analyse på relevante søgeord-/sætninger, annoncetekster, din hjemmeside samt attraktivt grafisk design. Dette er med til at drive mere trafik til din side og øger kendskabsgraden af din virksomhed.

Prisen på Google Ads bestemmes ud fra et månedligt budget, hvor man betaler et bestemt antal kr. for hver gang en bruger klikker på dine annoncer. Budgettet kan tilpasses efter hvor meget man vil betale for hver klik samt et maksimalt budget i en given måned. Det vil sige at man kan vælge mellem forskellige pris rater, her vil prisen pr. klik stige på mere relevante søgeord-/sætninger.

Fordelene ved tekstannoncer og søgeordsannoncer:

  • Mere trafik til dine sider
  • Betal kun når brugere klikker på dine annoncer
  • Hæver kendskabsgraden af din virksomhed
  • Tilpas max budget samt klikpris

En effektiv kampagne

Effektive resultater med annoncer opnås kun ved at være velforberedt samt bedst mulig kendskab til sine kundesegmenter. Hos Websire vil vi altid sikre os at din Google Ads kampagne er værdiskabende for dine kunder. Derfor hjælper vi dig gennem et tæt og transparent samarbejde, for at opnå de optimale resultater.

Vi har lavet tre hovedpunkter som gør det muligt for dig at opnå den optimale Google Ads kampagne.

Hvilke søgeord-/sætninger skal jeg bruge?
Analyse
En dybdegående analyse på søgeord-/sætninger kan være med til at give dig den rigtige google ads kampange.
Hvilke søgeord-/sætninger skal jeg bruge?
Hvordan skal annoncerne se ud?
Grafisk design
Google ads sker via tekstannoncer og søgeordsannoncer, derfor er det vigtigt med struktur og et godt design så du fanger dine kunders opmærksomhed.
Hvordan skal annoncerne se ud?
Hvor meget koster det?
Budget
En af fordelene ved google ads er at kan man skræddersy sin kampagne alt efter max budget og klikpris.
Hvor meget koster det?

Få mere relevant trafik til din hjemmeside

Vi har et yderst kvalificerede hold, som består af et ungt og dynamisk team med mange års erfaring i den digitale jungle. Ved hjælp af disse kompetencer har vi mulighed for at rådgive og dække alle typer virksomheder. 

Display annonceringen er banner og grafik som vises forskellige steder på internettet. Formålet med display annoncering kan variere alt efter hvad målet med annoncen er. Vi hjælper i fællesskab med at lave attraktiv grafik til annoncen samt hvor den skal vises. Dette kan fx. være ved din favorit nyhedsudbyder, relevante blogs – mulighederne er mange. Derudover kan vi bruge display annoncen til retargeting af brugere som allerede har besøgt din side før. En af de ældste marketingsregler hedder “The rule of seven”. Den går kort sagt ud på at en kunde skal eksponeres for din virksomhed 7x før at de er integreret med dit opslag eller annonce.