SEO

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO er rangeringen af din website på Googles søgemaskine, samt lokal synlighed. Her vil det primære fokus være at gøre din side relevant gennem SEO-strategier samt optimering af brugervenlig. Dette vil være med til at øge rangeringen af din side på længere sigt, samt skabe mere lokal synlighed.

Men hvorfor SEO?

Søgemaskineoptimering er essentielt hvis du vil skabe mere organisk trafik til din hjemmeside. SEO er på samme tid med til at skabe mange synergier i forhold til Google Ads, da det sørger for at du har en veloptimeret side som henviser kunderne det rette sted og det sparer dig for mange annoncekroner. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at anse søgemaskineoptimering som et essentielt element af deres digitale fundament.

I optimeringsperioden har vi løbende fokus på 3 områder, som er med til at give dig de optimale resultater.

  • On-page, hvor vi optimerer på din side indenfor en brugervenlig ramme, så dine kunder nemt kan navigere din hjemmeside. Derudover sørger vi for at googles algoritme læser din side korrekt og matcher de søgeord som vi optimerer på.
  • Off-page, hvor vi løbende bygger relevante backlinks til din side, det er med til at gøre din side mere relevant i forhold til Googles algoritme. På samme tid hjælper vi dig med at hastighedsoptimere din hjemmeside så dine kunder får en hurtig oplevelse uden problemer.
  • Synlighed, hvor vi sørger for at din virksomhed bliver lokal synlig med en Google Maps profil.

 

SEO er en længerevarende proces hvor det optimale resultat opnås over en længere periode, og skabes på baggrund af de 3 ovenstående indsatser.

Udbyttet ved søgemaskineoptimering på din hjemmeside findes i, at Google rangerer din side højt på relevante søgeord-/sætninger, som derved øger den organiske trafik og ultimativt øger din omsætning.

Opbygning af din SEO-strategi

For at opnå en effektiv SEO-strategi er det vigtigt at man gør sig en lang række overvejelser både inden og under SEO-forløbet. Dette gør vi altid i fællesskab med vores kunder, så vi er sikre på at du får værdiskabende resultater.

Vi har samlet tre faktorer, som er afgørende for at have en succesfuld SEO-strategi.

Hvad vil du opnå?
Formål
Formålet med SEO er at omdirigere mere trafik til din side og dit brand. Her vil henbliket på mere trafik til din side oftest være en højere konverteringsrate og mere salg.
Hvad vil du opnå?
Hvad er dine søgeord?
Relevante søgeord
Relevante søgeord kan defineres ud fra forskellige parametre som f.eks. produkter, servicer, geografisk lokation og volumen.
Hvad er dine søgeord?
Hvilken strategi skal bruges?
SEO strategi
Den korrekte SEO-strategi er vigtig for at opnå det maksimale resultat, så din side havner i toppen på relevante søgeord.
Hvilken strategi skal bruges?
SEO

SEO Guide 2023

Introduktion Hej! Velkommen til SEO Guide 2023. Dette er et værktøj, der hjælper dig med at optimere dit websted for søgemaskiner. Vi vil hjælpe dig

Læs mere

Er du synlig på Google?

Vi har et yderst kvalificerede hold, som består af et ungt og dynamisk team med mange års erfaring i den digitale jungle. Ved hjælp af disse kompetencer har vi mulighed for at rådgive og dække alle typer virksomheder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din virksomheds SEO strategi.