Video og Fotos

Du har muligheden for at gøre din side mere personlig med video og fotos. Personlige billeder og videoer af dit personale, er med til at skabe et stærkere bånd med dine kunder. Dermed føler de sig mere trygge ved dit brand.

Promotion videoer

Har du en video på din landingsside stiger konverteringsraten typisk med 80%. Det betyder at 80% af dine kunder foretager handlinger på din side som du ønsker de skal foretages. Her bestiller de f.eks. et produkt eller efterlader et lead som kan bruges til salg.

Promotion billeder

Med billeder kan du fortælle dine kunder og andre interesserede om dit brand og dine værdier. En online identitet er i dag essentiel, hvis du vil have at din side skal være autentisk. Billeder af dig og dine ansatte er med til at hæve autoriteten på din side så dine kunder føler sig trygge ved at handle hos dig.

Produkt og miljøfotos

Med professionelle fotos af dine produkter, kan du vise dine kunder hvad du tilbyder med stil. Derudover giver det dig en unik mulighed, for at præsentere dine produkter og ydelser som du mener spiller bedst med din målgruppe.

På jagt efter en digital samarbejdspartner?

Vi har et yderst kvalificerede hold, som består af et ungt og dynamisk team med mange års erfaring i den digitale jungle. Ved hjælp af disse kompetencer har vi mulighed for at rådgive og dække alle typer virksomheder.