Karriere

Vil du med på holdet? Vi søger løbende talenter med detalje for øje til både praktikstillinger, fuldtids- og deltidsstillinger. Du kan se vores ledige stillinger nedenfor, og finder du ikke stillingen som du søger, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

En karriere med gang i hverdagen

Med en stilling hos Websire får du et unikt indblik i den digitale verden, det betyder at du kommer til at lære alle aspekter af webudvikling, online markedsføring og SEO. Vi kan byde dig på en unik mulighed for at komme med på vores rejse, hvor du kommer til at spare med vores team samt et tæt samarbejde med vores kunder.

Vil du med på holdet?

Websire er et ambitiøst projekt i progressiv udvikling, derfor søger vi løbende talenter med detalje for øje som vil være med til at skabe resultater for vores kunder. Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team, med en resultatorienteret tilgang. Teamet bag Websire vil give dig rig mulighed for viden og udvikling i den digitale verden.

Vi søger løbende folk til praktikpladser, fuldtids- og deltidsstillinger.

Ledige stillinger

Vi søger en professionel fotograf & videograf med erfaring indenfor digital marketing med fokus på fotografisk materialer samt videomateriale til hjemmesider og annoncer.

Vi søger en salgsassistent med erfaring indenfor telefonsalg og krydssalg, som vil være en del af vores salgsteam samt være med til at udvide vores kundeportefølje. 

Vi søger en praktikant med en igangværende uddannelse indenfor mediegrafik til design af hjemmesider samt materiale til sociale medier.

Vi søger en studentermedhjælper indenfor tekstforfatning, som kan hjælpe os med at bygge backlinks til vores kunder.

Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail – info@websire.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Holdet bag Websire består af individer med mange års erfaring indenfor webbureauer, SEO-bureauer og reklamebureauer. Hos Websire lægger vi vægt på at alle medarbejdere er lige, og derfor deler vi gerne ud af en vores erfaring med mindre og større virksomheder.