Hjemmeside

Vi designer din side ud fra ønsker og behov, med udgangspunkt i din virksomheds brand, identitet og målgruppe. Med et skræddersyet design får du en unik hjemmeside, så din virksomhed skildre sig ud fra dine konkurrenter.

Sådan laver vi din hjemmeside

Vi designer din side ud fra ønsker og behov, med udgangspunkt i din virksomheds brand, identitet og målgruppe. Med et skræddersyet design får du et unik webdesign, så din virksomhed skildrer sig positivt ud fra mængden. Dette gør vi ved at konstruere hele siden fra bunden, uden brug af halvfærdige skabeloner så du får en hjemmeside af høj kvalitet.

Din side skal fungere som din primære online salgskanal. Derfor sørger vi for at din hjemmeside er on-page SEO optimeret fra starten af, så du får et solidt digitalt fundament med en høj placering på Google. Derudover hjælper vi dig med andre faktorer som kan have indflydelse på rangeringen på Google, som f.eks. optimering af tekster.

Din side er ofte det første sted potentielle kunder møder din forretning. Derfor danner denne oplevelse et grundlag for førstehåndsindtrykket af din virksomhed samt dine ydelser og produkter. Derfor arbejder vi indenfor rammen med et brugervenligt design og brugeroplevelser (UX).

En hjemmeside skal ikke bare være smart og se flot ud – den har et formål. Derfor går alle de foregående punkter op i en højere enhed, og dermed vi arbejder med at skabe de bedste vilkår for en høj konvertering af hjemmesidebesøgende.

Du får en kvalitetsbevidst WordPress-hjemmeside

WordPress er i dag en af de mest benyttede CMS systemer (Content Management System), og bruges til at fra små blogs til store webshops. Hos Websire har vi arbejdet med WordPress i mange år, det betyder at din side bliver lavet efter erfaring.

Vi har samlet tre faktorer, som er afgørende for en succesfuld hjemmeside.

En online salgskanal
Formål med WordPress
Der er mange gode grunde til at WordPress er så populært, her er det en af de nemmeste løsninger til en professionel side, derudover er det nemt at lave om på siden efterfølgende såvel som udvikling.
En online salgskanal
Hvorfor wordpress
Fordele ved WordPress
WordPress er et fleksibelt CMS som er tilpasningsvenligt, derudover er det open source som giver det et stort udvalg af plug-ins. Derudover er det ikke bundet af en bestemt leverandør eller hosting service.
Hvorfor wordpress
Opdag helt nye kundesegmenter
Visning af hjemmeside
WordPress giver muligheden for et flot og målrettet design med virksomhedsspecifik funktionalitet.
Opdag helt nye kundesegmenter

Lad os skabe en digital salgkanal til din virksomhed

Hos Websire tilbyder vi Webudvikling & skræddersyede digitale løsninger til alle typer af virksomheder. Vi hjælper vores kunder med at få en professional hjemmeside til konkkurence dygtige priser

My project (11)