Websire

Vi levere digitale løsninger til alle typer af virksomheder.

Projekter vi har leveret.

Vores arbejde

AidanN.dk

Aidann ESG equties er en investeringsfond, gennem vores sammenarbejde har vi udviklet hjemmeside, reklameskabeloner, Ilstrationer og design.  AidanN havde et ambitiøst mål om at oprette en moderne investorportal til deres investore.

Vores arbejde

Dragøroptik.dk

Dragøeroptik søgte en e-løsning til deres virksomhed. Efter flere måneders undersøgelse af marked, fandt de et Websire som kunne levere en komplete e-løsninger i form af hjemmeside, booking system og mail-system til en fornuftig pris. 

Vores arbejde

Nordiskbitcoin.dk

Nordiskbitcoin.dk er en affilliate hjemmeside. Nordiskbitcoin ønskede at formidle køb af bitcoins for andre investore. Derfor skulle de have et proffisonelt og simpelt layout som fik køberen til at føle de handlede på en rigtig børs.

Hvad kan vi gøre for dig

Hvad vi kan gøre for din virksomhed

branding

Vi er eksperter indenfor branding. Vores mål er at skabe et design som afspejler din virksomhed. Vi har altid et svar, hvis du har spørgsmål til farvevalg, logo, reklameideer etc. 

Illustrationer

Fordelen ved at vælge et proffsionelt webberau erat man kan få leveret elmentor og grafik som er specialt designet til din virksomhed.

Marketing

Har du brug for hjælp til Marketing, så kan vi altid hjælpe jer. Vi samarbejder med et af Danmarks dygtigste marketingsberau.

SEO strategi

SEO er blandt de vigtigste elementor for at din hjemmeside kan skille sig ud for mængden. Hos websire levere vi alle vores hjemmesider med proffsionel SEO opsætning.

UX & UI

Skal du have designet en app, spil eller andet så kontakt os venligst og vi levere et flot design du kan præsentere for mulige investore 

Web Sikkerhed

Web sikkerhed er første priotet hos websire. Vi levere altid vores hjemmesider med et vel etabelteret sikkerhedsnet, som holder de fleste hackere væk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *